באיזה שלב אני אמורה לפנות לאונקולוג אם בכלל?

דיון מתוך פורום  סרטן השד

26/07/2015 | 22:20 | מאת: שמרית

שלום רב, אני בת 29. יש לי גוש סרטני בשד שמאל בגודל 1.8 ס"מ. ביצעתי בדיקת פיש- יצאה שלילית. ביצעתי פט סיטי עקב כאבי גב- יצא תקין. אני מטופלת במרפאת שד באיכילוב, וביקרתי רק אצל הכירוג שד של המרפאה, שאמור לנתח אותי בעוד כמה ימים כדי להוציא את הגוש. הייתי אמורה לראות גם אונקולוג? אני לא יודעת מה לעשות ומה השלבים, ואני מרגישה שאין לי עם מי לדבר ולמי לפנות. אודה לעזרה.

29/07/2015 | 14:14 | מאת: צוות אחת מתשע

אנחנו ממליצות לפנות לאונקולוג, כבר בשלבים הראשונים אם ניתן, אם כי מבינה שהניתוח קרוב. את מוזמנת להתקשר אלינו ל-1800-363-400 ולדבר על כל התהליך הצפוי, בהצלחה

מנהל פורום סרטן השד