בדיקת PET CT

דיון מתוך פורום  סרטן השד

18/06/2015 | 22:52 | מאת: אילה

שלום , מעברי סרטן שד בשנת 2001 , מאז ללא הישנות. לאחרונה עשיתי פט סי טי בגלל כאבים באגן שמוקרנים לרגל. התשובה למעשה תקינה פרט לדבר אחד שאינני יודעת מה המשמעות שלו – בחזה יש הצללות GROUND GLASS ונודולריות קטנות עם קליטה בעוצמה נמוכה בחלקו. אודה לכם מאד אם תוכלו להסביר לי מה זה ומה המשמעות. תודה אילה

22/06/2015 | 22:24 | מאת: ד"ר עודד אולשה

אילה שלום. לתופעה שאת מזכירה יכולים להיות מספר פירושים, תלוי בהקשר. כדי להסביר את הממצא צריך להכיר אותך ולכן מתאים לקבל את ההסבר ממי ששלח אותך לבדיקה, או לחליפין, מומחה במחלות ריאה. בברכה, דר אולשה

מנהל פורום סרטן השד