אונקולוגים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

14/06/2015 | 14:54 | מאת: אני

שלום, לפני כשלושה חודשים נותחתי כריתה מלאה עקב גוש גדול של 7 ס"מ(הרוב הסתיידויות) ,(חלק DCIS וחלק סרטן פולשני) התחלתי עם טיפולים כימורתפיים 4 AC ו - 8 טקסול, בפתלוגיה שהוצאה בניתוח כתוב שהוצא רק DCIS והחלק הפולשני נעלם עקב הטיפולים, כששאלתי אונקולוג אחד הוא אמר שנסיגה מלאה עקב טיפולים היא סימן טוב לגבי העתיד, כששאלתי אונקולוגית אחרת, אמרה שאין כל קשר ואין הוכחה שאם הטיפולים העלימו את הפולשני אז סימן טוב, האם יש תשובה חד משמעית? זה מאו מאוד חשוב לי

15/06/2015 | 13:48 | מאת: פרופ' משה שבתאי

שלום רב. יש בהחלט עבודות שמראות שנסיגה מלאה של הגידול בעקבות כימוטרפיה מקדימה מציינת סיכוי משמעותית טוב יותר להחלמה מלאה. בברכת רפואה שלמה

מנהל פורום סרטן השד