הישנות המחלה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

05/06/2015 | 08:22 | מאת: גלית

לפני כשנה וחצי חליתי בסרטן שד עברתי כריתה דו צדדית וקיבלתי טומוקסיפן לאחר שנה וחצי התגלה גידול מאותו סוג באזור הצלקת מדרגה 1 הגידול הוצא ועכשיו רוצים להחליף לי את הכדור לפמרה ולהוריד לי את השחלות וגם הקרנות לאיזור השד שבו נמצא הגידול מה דעתך? האם יש אפשרות לטיפול אחר . הסוג של הסרטן . HER-2 - (+2 1

06/06/2015 | 11:23 | מאת: אנה גולדברט

גלית היקרה שלום, אשמח להעביר את השאלה לאחד היועצים אולם יש צורך במידע נוסף. גיל, רקע, ממצאים נוספים וכו. אנא פרטי את המידע ואעביר את השאלה. אנה

מנהל פורום סרטן השד