מחקר בנושא מטפלים עיקריים של חולות סרטן שד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

30/05/2015 | 18:42 | מאת: Tamar Gubi

שלום לכולם, למחקר בנושא מטפלים עיקריים (Caregivers) של חולות סרטן שד מטעם המכללה האקדמית תל אביב יפו, אנו מבקשות נבדקים בגילאי 18-75, שמהווים מטפלים עיקריים (Caregivers) בחולות סרטן שד בתקופה הנוכחית ואינם מקבלים תשלום על כך. על הטיפול לכלול עזרה פיזית ו/או עזרה בהתמודדות נפשית עם המחלה. הקרבה לחולה יכולה להיות: נישואין/ בני זוג/ הורים/ אחים/ ילדים/ חברים/ אחר. לא יגויסו נבדקים אשר טיפלו בעבר ואינם מטפלים בהווה או שאינם עומדים בקריטריון הגיל שהוצב. כמו כן, על המשתתפים להיות בעלי שליטה בשפה העברית. אם את חולת סרטן שד, נודה לך אם תפני אלינו/אל השאלון את מטפל העיקרי שלך, במידה והוא/היא עונה על התנאים הנ"ל. כמו כן, אם הינך תופס/ת את עצמך כמטפל/ת עיקרי/ת של חולת סרטן שד ועומד/ת בתנאים הנ"ל, נודה לך אם תוכל/י לענות על שאלון זה: http://goo.gl/forms/uCidRJpqXq

31/05/2015 | 18:26 | מאת: אנה גולדברט

תמר שלום, לפני פרסום בקשות למחקר בפורום, נהוג לשאול רשות של מנהלי הפורום לפרסום הודעות. מטרת הקשה היא למנוע הצפה של פניות בנושא מחקרים ולא להעמיס הודעות מסוג זה באתר. בברכה, אנה

31/05/2015 | 23:48 | מאת: Tamar Gubi

היי אנה, לפני פרסום המחקר ביקשנו את אישור ארגון אחת מתשע וקיבלנו אותו ממשכית בורגין כך שאין שום בעיה

מנהל פורום סרטן השד