טיפול בטמוקסיפן במקביל לטיפול באלדרה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/04/2015 | 20:51 | מאת: אנונימית

שלום רב, הנני לאחר ניתוח למפקטומי + בלוטת הזקיף בשד אחד ולאחר טיפול הקרנות. למותר לציין כי הבדיקות הפתולוגיות שלאחר הניתוח הן לגבי הגוש עצמו והן לגבי בלוטת הזקיף תקינות. יש ברשותי מרשם לטמוקסיפן אשר עליי לקחת לתקופה של 5 שנים. לאחר טיפול ההקרנות התחלתי טיפול באלדרה בעקבות נגעים של BCC בצוואר, בפנים ובגב העליון. אני עתידה לסיים את הטיפול בעוד כחודש. האם יש מניעה ליטול טמוקסיפן במקביל לטיפול באלדרה או שעדיף לחכות עד לסיום הטיפול עם האלדרה ואז להתחיל ליטול את הטמוקסיפן? תודה.

26/04/2015 | 10:12 | מאת: ד"ר מירב בן-דוד

שלום, אין מניעה לקחת טמוקסיפן עם אלדרה. בברכה, ד"ר מירב בן דוד

מנהל פורום סרטן השד