לקראת ניתוח בקשת עצות ועזרה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

31/08/2014 | 14:15 | מאת: אסתר קארליג'אנו

שלום התגלה אלי גידול בשד השמאלי מתחת לפטמה ואני אמורה לעבור centraummpctory והקרנות אני מטופלת במרכז מירב ובכוונתי לברר אפשרות ניתוח פרטי באסותא. קראתי על אונקופלסטיקה, שילוב פלסטיקאי בניתוח הכריתה כדי שהחור יהיה קטן יותר ויותר אסטתי משהי עשתה זאת על חשבון הכללית בתל השומר? משהי עשתה זאת באופן פרטי? מי היו הרופאים באסותא? כמו כן קראתי על הקרנה תוך ניתוחית משהי התנסתה בכך? משהי התנתחה אצל ד"ר שפלן ומוכנה לספר לי על כך? אשמח מאד לשוחח ולשמוע פפרטים בהקדם. בתודה מראש,

31/08/2014 | 17:12 | מאת: אנה גולדברט

אסתר היקרה שלום, אני מקווה שנשות הפורום יוכלו לתרום לך מניסיונן. כמו כן, תוכלי ליצור קשר עם עמותת "אחת מתשע" ולשוחח עם נשים שעברו חוויה דומה. את מוזמנת לפנות בטל' 18003636400. החלמה מהירה, אנה

31/08/2014 | 20:23 | מאת: אסתר קארליג'אנו

לאנה שלוםם תודה על תשובתך פניתי לאחת מתשע והם הפנו אותי לפורום אם עברת ניתוח אשמח לשוחח את מספר הטלפון שלי ישנו אצל מנהל הפורום בתודה אסתר

מנהל פורום סרטן השד