כאבים בזרוע ובכף יד ימין

דיון מתוך פורום  סרטן השד

20/10/2013 | 11:53 | מאת: אלונה

שלום רב לפני כעשרה חודשים עברתי כריתת שד ימין ושיחזור באמצעות מותחן אנטומי. לאחר מכן עברתי הקרנות לדופן שד ימין ולבית השחי. במהלך הימים האחרונים אני חשה כאבים בזרוע יד ימין ובשורש כף היד. האם הכאבים על רקע כריתת חלק מבלוטות הלימפה באיזור בית השחי? אני מקפידה על פיזיוטרפיה ליד ימין ואינני סובלת מכתף קפואה. בברכה אלונה אלונה

21/10/2013 | 10:42 | מאת: פרופ' אהוד קליין

שלום רב, כריתת בלוטות הלימפה בבית השחי , לכשעצמה, איננה סיבה לכאבים . מספר מצבים עלולים לגרום לתחןשת כאב מסוג זה - סיבוכי הקרינה לאיזור בית השחי, סיבות מקומיות (באמה או בשורש כף היד) וכיו"ב. אני ממליץ לפנות לכירורג אשר ביצע הניתוח או לאונקולוג אשר פיקח על הטיפול הקרינתי

מנהל פורום סרטן השד