האם יש תחליף לזומרה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

08/10/2009 | 16:49 | מאת: יהודית

אמא שלי עם סרטן שד גרורתי. כרגע בלי טיפולים לאחר שעברה סדרה של טיפולים רבים במשך חמשת השנים האחרונות. הייתה מקבלת פעם בחודש זומרה. אולם עתה שלחו אותה לרופא פה ולסת, בשל מקרים רבים של נמק בחניכיים של מטופלים בזומרה. יש לה אכן כאבים חזקים בחניכיים, והיא מצפה לתור. אם היא לא תקבל זומרה, האם יש לכך תחליף ברמה טובה מספיק כדי לשמור על העצמות?

10/10/2009 | 11:23 | מאת: ד"ר מירב בן-דוד

יהודית, חג שמח! אפשר לעבור לארדיה, אך גם כאן קיים נזק (פחות, הרבה פחות) ללסת. אפשר גם תרופה דרך הפה. בהצלחה, מירב

מנהל פורום סרטן השד