כדורים לדחיית מחזור וסרטן השד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

27/12/2019 | 21:33 | מאת: לי

עשיתי אולטראסואנד בספטמבר היה לי שני גושים בשד ימין אחד Birads 2 ואחד Birads 3 הומלץ לי על מעקב כל 4 חודשים כדי לבדוק אם הגוש משתנה האם תרופה לדחיית מחזור עלולה לגרום לגושים סרטניים חלילה ? אני מתקוונת ליטול אותה לזמן מוגבל 6 ימים בערך האם עליי לחשוש ? יש לציין שדודה שלי מצד האבא חלתה בסרטן השד בגיל 54 אני בת 28 יש לציין גם שנטלתי פוסטינור בחודש שעבר בנובמבר המחזור שלי היה ב 8.11 ואחרי שנטלתי פוסטינור קיבלתי שוב ב 19.11 בחודש דצמבר לא קיבלתי עד עכשיו מחזור ואני מאתמול נוטלת נור לדחיית המחזור עקב נסיעה לחול יש ממה לחשוש לגבי סרטן השד ?

הי לי, לא מקובל לחשוב שגלולות במינון כזה או אחר (כולל פוסטינור) גורמות בשכיחות גבוהה לסרטן שד. גם גילך הצעיר עדיין עושה את המחלה מאד לא שכיחה (כלומר בגיל זה). ממליצה פשוט להיות במעקב. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד