ניתוח פלסטי וסרטן שד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

14/11/2019 | 21:50 | מאת: מיכאלה

היי, בת 46, לפני שנה וחצי הבחנתי עם סרטן שד מוקדם. גידול 8 מ"מ, רגיש 100% לאסטרוגן. עברתי למפקטומי והקרנות. מטופלת בטמוקסיפן ללא תופעות לואי מיוחדות. אני מעוניינת לעבור ניתוח שאיבת שומן מהירכיים והישבן, האם ישנה מניעה ? ישנה אסכולה שגורסת שאסור לעבור עיסוים לאחר סרטן שאם חלילה יש גרורה, זה יגרום להתפשטות הסרטן(ניתוח שאיבת שומן יותר רדיקלי מעיסוי. האם יש אמת בדברים ? תודה מראש

הי מיכאלה, לפי מה שהבנתי משאלתך את רוצה לעבור ניתוח באיזור ירכיים ישבן - אין קשר לניתוח ועיסויים באיזור ולסרטן שד. בריאות שלמה.

מנהל פורום סרטן השד