כאבים בהליכה מאז לקיחת אנסטרוזול

דיון מתוך פורום  סרטן השד

02/10/2019 | 20:54 | מאת: אסתר

אחותי בת 49 מבריאה מסרטן שד הורמונלי מטופלת באנסטרוזול וחווה כאבים וקשיים בתחילת כל הליכה בקימה בעלייה ןירידה במדרגות ומרגישה שהזדקנה תוך שנה היא עושה ספורט וכושר אוכלת בריא יש אוסטאופורוזיס בעקבות הכימו מה ניתן לעשות כדי לעזור לה ? והאם החלפת כדורים תעזור?

שלום אסתר, דבר ראשון מאחלת בריאות שלמה לאחותך. הנושא שתיארת הוא נושא מוכר וידוע אבל שנוי במחלוקת. למעשה אין הסבר עי הכדור לכאבים שנשים חוות לאחר החלמה מסרטן שד. יכול להיות שחלק הוא תרומת כמותרפיה או אפילו רק ההקרנות. לנשים מסוימות עוז רלהחליף כדור אבל זה לא מדעי. אפשר לנסותת להחליף כדור או לקנות את ה"מקורי" וכו. שוב בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד