עליה הטריגליצרידים מטומקסיפן או טקסול/הרצפטין

דיון מתוך פורום  סרטן השד

10/09/2019 | 17:15 | מאת: רחלה

קיבלתי טיפול בטקסול הרצפטין ונוטלת או וטומקסיפן כשנה. יש לי תופעה של טריגליצרדים גבוהים לטיפול באזקור העלה לי את הטריגליצרידים שעומד עד 440. יכול להיות כתוצאה מהטיפול?

הי רחלה, רק רוצה להזכיר שאני כירורגית ולא אונקולוגית, ממליצה לשאול את האונקולוג המטפל שלך שיותר מצוי בתופעות הלוואי כי רושם את התרופות למטופלות. בכל מקרה - לגבי טמוקסיפן - בתופעות לואי נדירות מצוין עליה של טריגליצרידים. לגבי הרצפטין לא וגם לא לגבי טקסול. בריאות שלמה!

מנהל פורום סרטן השד