הימצאות ליד חולה שעובר כימותרפיה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/08/2019 | 01:26 | מאת: אנונימי

היי אמא שלי אובחנה כחולה בסרטן השד בשלב נורא מוקדם, הוציאו לה את הגוש והאיזור נקי לחלוטין למרות זאת הומלץ לה לעבור סדרה של טיפולים כימותרפים והקרנות אני נמצאת בחודש התשיעי להריוני, רציתי לדעת אם יש סכנה בהימצאות לידה לאחר הכימו וכן אם יש סכנה לתינוק להיות לידה לאחר הלידה? תודה רבה

הי, לא אין שום סכנה לשהות שלך או של תינוק ליד אמא, מלבד סיכון להעביר זיהומים (אליה!).חומרים קשים לא עוברים באוויר, היא מקבלת תרופות לווריד. מאחלת בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד