הפרשת שקופה בלחיצה מהפטמטת

דיון מתוך פורום  סרטן השד

13/07/2019 | 02:31 | מאת: שרון

שלום, אני בת 29. לפני כשבועים לאחר אולטרסאונד ובדיקה ידנית, כירורג שד אמר לי שיש לי ליפומה של 2 סמ בשד ימין ושנראה שפירי אך ביקש ממני לחזור עוד חצי שנה, או לפני במידה של שינויים. לא יודעת אם קשור, אני לוקחת גלולות קלייר ואמורה לקבל מחזור עוד יומיים. כל יום אני מנסה לבדוק אם יש שינויים השדיים אבל לא מרגישה כלום. היום ניסיתי לבדות ולחצתי את הפטמות דיי חזק. משניהם יצא טיפה של נוזל שקוף מעט דביק. מה אני צריכה לעשות? לכירורג יש תור לעוד כשלושה שבועות. עד כמה זה דחוף? למי אני פונה? תודה רדה

הי שרון, מה שתיארת תקין לחלוטין, הפרשה שקופה מהשד היא לא מסוכנת. לפעמים סביב הוסת יכולה להיות הפרשה של נוזל בין שקוף ללבן/צהבהב (בכל הגוונים האלו). אם זה נמשך יש בדיקה שאפשר לעשות לבדוק אם רמת הורמון החלב מוגברת (פרולקטין). לכי לכירורג בעוד 3 שבועות, הכל בסדר... בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד