טיפול הורמונלי מקומי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

04/07/2019 | 11:14 | מאת: רוני

רופא הנשים נתן לי טיפול הורמונלי מקומי ב וגיפם 10. במשפחתי היסטוריה של סרטן שד אצל סבתא ודודה, הרופא טוען שאין מניעה לקבלת הטיפול היות והוא מקומי, בעלון הצרכן לעומת זאת כתובים דברים אחרים לגמרי. איני רוצה לקחת סיכונים מיותרים, מה דעתכם המקצועית? תודה!

הי רוני. השאלה מוכרת לי מנסיוני. התשובה עליה היא תשובה של מחיר מול תועלת. כמובן שבעלון לצרכן יש את כל האזהרות מכיון שהם חייבים לכסות את עצמם על כל מקרה. אם פנית לרופא לקבל טיפול כנראה שיש משהו שמפריע לך - והגישה שלי (ושל רוב מלמדי) היא שכן רצוי לשמור על איכות חיים (עכשווית) בטיפול שהוא עם מינימום סיכון וזה למול סיכון בספק של לפתח מחלה שיש לה טיפול. ממליצה לקחת הטיפול ולהיות פשוט במעקב טוב. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד