עליה בבדיקות -סמנים ca15-3

דיון מתוך פורום  סרטן השד

14/03/2019 | 20:47 | מאת: mg

 עליה בסמנים סרטן שד גרורתי מטופלת בפסלודקס,אייברנס ו- x geva. סבבי טיפול (15) פט אחרון מפברואר ללא שינוי. אין קליטה חדשה . סמנים בעליה בנובמבר 2018 =295 .  בפברואר 2019 (667)  והיום 943. העלייה בסמנים מאוד מדאיגה אותי. פט  הבא בחודש מאי. האונקולוגית לא זמינה. אשמח להתייחסותך.תודה רבה

שלום לך, קוראת את שאלתך וסבורה שאכן השאלה מיועדת לרופאה האונקולוגית. בכל אופן אנסה לענות לפי הידע שיש לי בנושא . למעשה למרות עליה שהיתה משמעותית בסמן כבר מנובמבר לפברואר לא היתה קליטה בPET אז אולי זה לא חד משמעית סימן רע. דבר שני לא ציינת לגבי תסמינים קליניים (סימן לגידול או גרורה חדשים? כאבי עצמות?) אם כן - הייתי ממליצה על הדמיה מתאימה (כמו מיפוי עצמות לדוגמה). מאחלת בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד