פוריות בגיל 45 אחרי זריקות לוקרין

דיון מתוך פורום  סרטן השד

07/03/2019 | 11:47 | מאת: אפרת

שלום! אני בת 45... עקב סרטן שד לפני חמש שנים... קיבלתי בחמש שנים האחרונות זריקות לוקרין וכדורי ליטריזול. סיימתי את הטיפול וחזר לי המחזור..... ( אציין שלא קיבלתי טיפול כימותרפי) מה אני עושה לאור מצבי וגילי עם מניעה? האם כדאי התקן? משהו אחר? ושאלה נוספת עבור אחותי: כל כמה שנים צריך להחליף התקן T פשוט... ללא הורמונים..... המון תודה!! אפרת

הי אפרת, הייתי ממליצה להתייעץ ברופאת נשים (בייחוד אחותך). למרות שזה אינו תחום מומחיותי עד כמה שאני מעודכנת מחליפים התקן כל 5 שנים ולך - הייתי משערת שכדאי להשתמש בהתקן. בריאות שלמה!

מנהל פורום סרטן השד