בדיקת תוצאות ביופסיה שד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

24/02/2019 | 21:05 | מאת: שירן

שלום אני בת 33 נשואה+2. עם הסטוריה משפחתית של סרטן השד. קיהלתי את התוצאות ואודה לעזרתך בהבנתן גוש סולידי שד ימין שעה 5 - 4A BIRADS תאור מיקרוסקופי ואבחנה: Rt breast , trucut biopsy - Breast tissue with foci of fibrosis. Old fibrotic fibroadenoma cannot be ruled out. Immunostains for CK, CALPONIN, P-63 were performed and highlighted the preserved myoepithelial cells.

הי שירן, חשוב לי לציין שזו לא הדרך האופטימלית להתייחס לתוצאת ביופסיה, אבל נשמע שמדובר בממצא שפיר. מדובר בגוש מסוג פיברואדנומה, נשמע שהיא ישנה ומצולקת או משהו כזה. (קשה להסביר מונחים אלה). ממליצה שוב על מעקב גם אצל כירורג לבדיקה ידנית. מוזמנת אם תרצי גם אלי למשל. בריאות שלמה

מנהל פורום סרטן השד