כאבים על רקע מתח נפשי וחרדה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/01/2019 | 09:48 | מאת: קרן28

שלום רב דר. האם ידוע לכם על כאבי שד ממקור נפשי ?? כלומר סטרס וחרדה ?? כמובן שהייתי זהירה ונבדקתי הבדיקה תקינה ,, הכאב לא עובר .. האם בגילי סרטן זה נדיר ?? 28 .. לא פעם אני שומעת על מקרים של סרטן בגילאי העשרים למרות הסטטיסטיקה פשוט מפחיד .

סרטן שד בגיל 28 זה מאד נדיר. נדיר אומר שיש מקרים אבל זה לא הנפוץ. סטרס וחרדה יכולים להשפיע וגם לגרום כאבים במקומות שונים בגוף, אם אין לדעתך משהו שונה במראה או בתחושה, לכי לבדיקה ידנית גם אצל כירורג, ומדי פעם אולי מומלץ לבצע US שדיים. המשך בריאות שלמה!

מנהל פורום סרטן השד