שאלה לגבי שד ימין כאוב ונפוח

דיון מתוך פורום  סרטן השד

04/12/2018 | 19:53 | מאת: כרמית

שלום. אני תכף בת 40 ביום חמישי האחרון הייתי בבדיקה שגרתית אצל כירורג שד שיצאה תקינה. ברקט טיפולי ivf כיומיים לאחר הבדיקה החלו לי כאבים בשד ימין בנגיעה. זה כאב שאני מכירה אבל לא בעוצמה כזו. מרגיש שכל הרקמה הפנימית נפוחה וכואבת אני עם התקן מירנה ללא מחזור כך שלא יודעת כל כך אם אני בתקופת מחזור/ביוץ וכו רציתי לדעת אם יש סיבה לחששות והאם לקבוע תור נוסף תודה

לאור מה שאת מתארת יכול מאד להיות שמדובר בכאבים מהשפעה הורמונלית. אם נבדקת לאחרונה כפי שאת מתארת לא נשמע שיש צורך בבדיקה חוזרת. האם הופנית לממוגרפיה ואולטראסאןנד?אני ממליצה להתחיל בבדיקות אלה שגרתית בגיל 40. בהצלחה

מנהל פורום סרטן השד