מתאם בין ממוגרפיה לאולטרסאונד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

03/12/2018 | 19:56 | מאת: קארין

בממוגרפיה נמצא חשד רקמה אסימטרית 1.4 ומדד b4 ללא הסתידויות. לעומת זאת, באולטרסאונד נמצא מצב תקין לגמרי. 1. היות ואין מתאם, עד כמה הממוגרפיה אמינה ועדיפה על אולטרסאונד, והם אין סכנת איבחון יתר. 2. האם כדאי לחזור על ממוגרפיה, או מומלץ לקחת דגימת רקמה לבדיקה?

הי קארין, לא ציינת את גילך. כמו כן בשביל המלצה על המשך בירור יש לדעת גורמי סיכון כגון סיפור משפחתי והסטוריה של חשיפה להורמונים. הייתי ממליצה שתפני לכירורג לבדיקה והתייעצות

מנהל פורום סרטן השד