גוש ששינה את גודלו תוך חודשיים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

27/11/2018 | 17:17 | מאת: בטי 25

שלום , עברתי ב2015 ביופסיה בעקבות גושים בשד ונלקח מגוש דגימה ותוצאתה בסדר גמור כנראה שפיר , לפני 3 חודשים עברתי שוב אולטראסאונד והיתווצרו עוד גושים ונשלחתי כשהכל תקין עכשיו לפני שבועיים עברתי שוב אולטראסאונד בעקבות כאבים בשד ובבית שחי ואותו גוש שנלקח ממנו ביופסיה ב2015 הגדיל את קוטרו מ2.4 ל3 קוטר השאלה שלי: האם אני יכולה לדרוש הוצאה של הגוש למטרת מניעה של גדילה נוספת וחלילה להיווצרות של גושים מחשידים ?

הי בטי, לא ציינת את גילך, ואם את במעקב של כירורג ומה היתה המלצתו. כן מקובל שאם יש גדילה משמעותית תוך זמן קצר ובכל מקרה מגיע לגודל של 3ס"מ - לכרות את הגוש.

30/11/2018 | 09:48 | מאת: בטי

אני בת 38 וחצי

התשובה עומדת בעינה

מנהל פורום סרטן השד