איך לזהות ולדעת מה זה גוש

דיון מתוך פורום  סרטן השד

03/08/2018 | 13:47 | מאת: ליז

שלום דר בת 28 .. איך ניתן לזהות גוש בשד בבדיקה עצמית ? אני מרגישה שיש המון גושים בשדיים מין גולות קטנות .. האם גוש סרטני יהיה ברור במישוש עד כדי שלא מפספסים ? שאלה חשובה : האם זה טבעי ששד אחד שונה בתחושה מהשד השני לדוגמא : שד ימין יותר רך משד שמאל . והאם כאב בשד אחד זה סימן לא תקין?

04/08/2018 | 14:50 | מאת: פרופ' דינה לב

הי ליז, את מכירה את השדיים שלך ובאם הופיע משהו מישושי חדש כדאי שתפני לכירורג שד. לא ניתן בתשובה כאן לדעת מה משמעות הגושישים שאת חשה אל בסבירות גבוהה זהו מבנה השד שלך. יכולה להיות אסימטריה טבעית בין השדים. המלצתי לך הינה לגשת לבדיקת כירורג שד בבריאות, דינה

04/08/2018 | 14:58 | מאת: פרופ' דינה לב

צהרים טובים, כפי שציינת ממצא המוגדר כBIRADS3 הוא בסבירות גבוהה (עולה על 98%) שפיר. בהתאם לדרגת הסיכון שלך ניתן לבצע מעקב ולחזור על us בעוד ששה חודשים או לבצע ביופסיה לשם אבחנה ודאית בבריאות, דינה

04/08/2018 | 15:00 | מאת: פרופ' דינה לב

אנא התעלמי מהתשובה הזו - נכתבה בטעות ונועדה כתשובה לשאלה למעלה

מנהל פורום סרטן השד