תוצאות אולטרסאונד אני מודאגת

דיון מתוך פורום  סרטן השד

26/04/2018 | 18:48 | מאת: שירלי

שלום שמי שירלי ואני בעיצומו של טיפול פוריות מחר צריכה לעשות בדיקת בטא אני מטופלת כעת בקרינון אסרופן ודופסטון. קיבלתי היום תוצאות של אולטרסאונד ואני ממש מודאגת התוצאות : שמאל תבנית סונוגרפית תקינה גושים סולידים : גוש 1: בשעה 11 כ-1 סמ מהפיטמה הודגם גוש הגודל 0.80סמ לא מוגדר היפואקוגני לובולרי בירדס 4בי ממצא חריג דרגת חשד בינונית בית שחי : בלוטת לימפה עם קורטקס מעובה בגודל עד 1.8 סמ בירדס3 ממצא כנראה שפיר רושם בירדס 4 בי ממצא חריג דרגת חשד בינונית ימין ( רק מציינת שלפני שנה עשיתי ביובסיה שיצא פריגנובה משהו כזה ) גושים סולידים גוש 1 בשעה 5 כ-2 סמ מהפיטמה הודגם גוש בגודל 1 סמ מוגדר היפואקוגני יציב ביקדס 2 ממצע שפיר ציסטות שעה 5 - 0.5+0.5 סמ לא צלולה ממצע 2 שפיר בית שחי בלוטת לימפה עם קורטקס מעובה בגודל של עד 1.4 סמ בירדס 3 ממצע כנראה שפיר אני ממש מודאגת ויש לי פגישה אצל הרופא רק ביום שני מה הסיכוי לחלות בסרטן השד עם הממצאים האלה מה השלבים הבאים ? אני ממש אשמח לתשובה תודה

27/04/2018 | 10:00 | מאת: פרופ' דינה לב

היי שירלי, מירב הממצאים שתיארת בus אינם חשודים. הממצא משמאל שהוגדר כbirads4b מחייב המשך בירור על ידי ביופסיה. הסיכוי כי הוא ממאיר לא עצום אך מחייב התייחסות. ביום שני כשתגשי לכירורג הוא יסביר לך. בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד