דקירות בשד ובפטמה כולל כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  סרטן השד

25/03/2018 | 16:12 | מאת: דנה

שלום רב, אני החלמתי מסרטן שד טריפל נגטיב לפני כשנה.. נשאית BRCA 1. סיימתי כימו, ניתוח מקומי והקרנות.. לפני כשבועיים וחצי התחילו לי דקירות חזקות בשד ובפטמה עם כאב מתמשך בצוואר וכל זה בשד הבריא, שלא היה מנותח... מה הסיבה לכך? עשיתי לפני כ3 שבועות MRI והכל היה תקין... האם זה הגיוני? האם יש דרך נוספת לבדוק מה מקור הכאבים? הייתי בטוחה שMRI זו בדיקה הכי מדוייקת תודה

25/03/2018 | 22:53 | מאת: פרופ' דינה לב

ערב טוב, קשה להעריך את המקור והסיבה לכאב שאת מתארת מבלי לבדוק אותך ויתכנו לו סיבות שונות כולל כאב המוקרן ממקום אחר שאינן השד. MRI שד היא אכן בדיקה מאד רגישה והסיכוי שקיימת פתולוגיה משמעותית בנוכחות MRI תקין היא קטנה מאד. בשלב הזה ובמיוחד בשל היותך נשאית את חייבת לגשת לכירורג המטפל לשם בדיקה בבריאות, דינה

מנהל פורום סרטן השד