נוירופתיה - ניתנת לטיפול ?

דיון מתוך פורום  סרטן השד

25/12/2017 | 05:45 | מאת: רננה

בטיפול האחרון בטקסול, התחילה לי נוירפתיה ועל כן הוחלט לוותר על הטיפול הזה (מחזור 12) עכשיו מקבלת אדראמצין וציטוקסן עושה רושם שאולי נוירפתיה מתעצמת. האם יכול להיות קשור לטיפול הנוכחי, או שתחושת התשישות הכללית שאופפת אותי היא הגורם לכך ? או שיש סיבה אחרת ? האם יש דרך למנוע החמרה של נוירופתיה ?

28/12/2017 | 09:38 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

הי, AC לא מחמיר נוירופתיה, יותר סביר שזו התשישות. הנזק שכבר נגרם לא אמור להחמיר, ולרוב אחרי מספר שבועות / חודשים זה מתחיל להשתפר. יש נשים שדיקור עוזר להן, אבל כמו בכל דבר, זה מאוד אישי. צריך קצת סבלנות, השיפור יגיע כמעט בוודאות.

מנהל פורום סרטן השד