ניתוח גוש סרטני בשד קרצנומה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

13/12/2017 | 09:01 | מאת: סולומון בלה

שלום רב, התגלה אצלי גוש קרצינומה 1.2 בשד הכירורג החליט לנתח ואחר כך לעשות סי טי חזה ובטן ומיפוי עצמות . נודע לי שיש ניתוח עם הקרנה לא איפה שאני אמורה לעבור ניתוח. לכן התקשרתי לרופא שעושה את הניתוח עם הקרנה כדי לקבוע אצלו לעבור את הניתוח הוא אמר שיש קודם כל לעשות סי טי בטן וחזה ומיפוי עצמות ואחר כך לעשות את הניתוח , מכאן יצאתי מבולבלת אחד אמר בדיקות אחרי והשני אמר בשום אופן לא אחרי אלא לפני . אני בחוסר עונים לא יודעת מה להחליט ללכת לרופא שאמר לפני בדיקות וזה הרופא עם ההקרנה תוך ניתוחית או ללכת לרופא השני שאמר בדיקות אחרי. תודה על התשובה מראש.

13/12/2017 | 22:59 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

מאוד קשה להתייחס בלי שום נתונים נוספים עליך או על הבירור שעברת עד עכשיו או על הגידול מעבר לגודל שלו. אבל באופן כללי, אם עולה שאלה של צורך ב-CT, רצוי לבצע אותו לפני ניתוח.

מנהל פורום סרטן השד