אולטרה סאונד שד תוצאות

דיון מתוך פורום  סרטן השד

27/09/2017 | 10:56 | מאת: סיגל

us שד שמאל בשעה 2 כ - 5 ס"מ מהפטמה הודגם גוש בעל אקוגניות מעורבות בגודל כ -1 ס"מ , מוכר ויציב. בבית השחי אין בלוטות מוגדלות. birads 2 us שד ימין בשעה 12 סמוך לפיטמה הודגם גוש היפואקוגני , מוגדר בגודל 1.4 ס"מ , ככל הנראה הרחבה דוקטלית בבית השחי אין בלוטות מוגדלות birads 2 יש לי תור לרופאה רק עוד חודשיים בבקשה רציתי לדעת האם הממצא לא תקין ומה עליי לעשות בתודה מראש

27/09/2017 | 23:00 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

התיאור לא מעלה חשד למשהו לא תקין, birads 2 אומר ממצאים שפירים, שלא מצריכים בירור נוסף. אפשר לחכות לביקורת בעוד חודשיים... שנה טובה!

מנהל פורום סרטן השד