לטרזול או פמרה האם יש הבדל

דיון מתוך פורום  סרטן השד

31/05/2017 | 16:32 | מאת: פנינה

אני שנה אחרי גילוי המחלה ושלושה חודשים נוטלת לטרזול, הכדור גורם לי דילול בשיער הראש , כאבי פרקים וכתפיים במשך היום והלילה כאבים באצבעות הידיים שמפריעות לי בכתיבה ועבודות הביית וכו , האם יש טעם לעבור לפמרה? האם יש סיכוי שהפמרה תגיב אחרת ויהיו פחות תופעות לואי

31/05/2017 | 22:32 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

שלום, יש נשים שמדווחות על תופעות לוואי שונות עם לטרוזול ופמרה המקורית, אבל יש גם כאלה שלא. יש גם נשים שיותר קל להן עם אנסטרוזול מאשר עם לטרוזול, ויש כאלה שבדיוק ההיפך. פשוט תנסי ותראי, רק קחי בחשבון שלא מיד אחרי החלפת הכדור תרגישי בהבדל, כי לוקח זמן לתופעות של הכדור הקודם לחלוף, אז צריך כמה שבועות כדי להרגיש בהבדל (או שלא). מקווה שתמצאי בסוף את מה שהכי טוב לך, או לפחות את "הרע במיעוטו"...

מנהל פורום סרטן השד