נפיחות ברגליים בלקיחת טמוקסיפן

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/05/2017 | 00:33 | מאת: לואיסי

האם נטילת טמוקסי גורם לנפיחות ברגליים? והאם כשנוטלים טמוקסי אפשר לצרוך אלכוהול ואם כן כמה?

23/05/2017 | 22:23 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

הי, טמוקסיפן יכול לגרום לנפיחות ברגליים, אם כי זה לא מאוד שכיח (פחות מ-10%). מומלץ לשלול סיבות אחרות אצל רופא המשפחה. אפשר לצרוך אלכוהול. קשה לכמת, אבל גם בלי הכדורים מומלץ "במידה". ברור שמידה בריטית לא זהה לישראלית, ושלי לאו דווקא זהה לשלך, אבל כוס יין ביום זה סביר. רק בריאות...

25/05/2017 | 20:04 | מאת: רוני

ממליץ לפנות לרופא סיני טוב...מנסיון פורמולות סיניות של צמחי מרפא מורידות הנפיחות.

מנהל פורום סרטן השד