הרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/09/2006 | 20:41 | מאת: דליה הצפונית

היי. גילו לי לאחרונה הרפס גניטלי. אני בקשר זוגי חדש ולמרות שלא היה סקס מלא, הייתה חדירה ללא קונדום (התחככות של בן זוגי בתוך הפות), בנוסף למין אוראלי. שאלתי - האם הוא נדבק בהרפס בגלל המין האוראלי או החדירה לפות ?? והאם יש אפשרות שנדבק בגלל המין האוראלי וזה יגרום להרפס בפה? אשמח לתשובתך המהירה חשוב לי שלא ייפגע. דליה

שלום אי אפשר לדעת מתי נדבקת ואיך. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

19/10/2006 | 02:41 | מאת: אילנה

נדבקתי בהרפס לפני חצי שנה ומאז בכל חודש ההרפס מופיעה האם זה נורמלי ואם יש סיכוי שהסימנים של המחלה עילמו מתי שהו?

10/10/2006 | 18:35 | מאת: חולה

לפני 5 חודשים התפרץ אצלי הרפס קשה באיבר המין. מאז כל חודש (במקרה הטוב) זה מתפרץ אצלי מחדש. אני מקבלת זובירקס בכל התפרצות וזה לא בהכרח תמיד עוזר. מזה 5 חודשים לא קימתי יחסים בשל כאבים חזקים באזור (גם בתום ההתפרצות)... אני לא חושבת שזה עבר בכלל מתישהו מאז..זה תמיד כואב לי...פשוט יש תקופות שהרבה יותר אני כבר לא ידעת מה לעשות...אני נמצאת על הזמן אצל רופאי נשים ואורולוגים אני כבר לא יודעת מה לעשות בבקשה תעזרו לי מה אני יכולה לעשות???

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה