נגעים בתעלת פי הטבעת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/09/2006 | 12:24 | מאת: אייל

שלום רב לפני כמה שבועות גיליתי כמה נגעים בתעלת פי הטבעת השאלה שלי האם הנגעים שנגרמים ע''י HPV יכולים להיות בתעלת פי הטבעת? ולאיזה רופא כדאי לפנות: לרופא עור או לפרוקטולוג? מהו הטיפול המקובל במקרה של קונדילומה אקומינטום בתעלת פי הטבעת? תודה

שלום יש לי נסיון רב בטיפול בנגעים בפי הטבעת ובתעלה האנלית. מסיבה זאת אני עושה בשגרה אנוסקופיה לגברים ולנשים ובמקרה הצורך מטפל בלייזר שם באמצעות הקולפוסקופ דרך האנוסקופ. לעתים קרובות נעזר בסיב אופטי. אשמח לעזור. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

06/10/2006 | 14:07 | מאת: ענת

אייל שלום אני בת 26 ,עברתי פעמיים ניתוח להסרת נגעים של hpv . אין צורך שתעשה את זה פרטי זה המון כסף תפנה לפרוקטולוג שיפנה אותך לבי"ח (אני עשיתי באסף הרופא אצל ד"ר זיו . רופא מעולה ונשמה טובה. ההחלמה יחסית מאוד מהירה. אם יש לך שאלה אשמח בכיף לענות ענת

12/10/2006 | 09:39 | מאת: אייל

שלום ענת באיזה שיטת הסירו לך את הנגעים של HPV בבית חולים? אני ראיתי כאן כל מני תגובות שלא כל הטיפול הוא עוזר והתרשמתי שהכי יעיל זה לייזר. האם זה אכן כך? המון המון תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה