גרד אחרי מגע מיני ממושך

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/09/2006 | 21:58 | מאת: איה

מחבר/ת : איה יש לי בעייה שחוזרת אחרי יחסי מין שהמגע עצמו בהם נימשך המון זמן, כ45 דקות ויותר מגע אינטנסיבי. לרוב אנחנו לא שמים קונדום, אבל לפעמים כן, ואז מופיע אצלי גרד נוראי, אחרי כמה ימים. בפעם האחרונה שמתי נרות אגיסטן וזה עזר, אבל חזר אחר חודש וחצי שוב, יום אחרי המגע המיני. היה יום חם באותו יום, ואני הייתי בחוץ לצרכי עבודה וממש הזעתי. אני בת 29, וכשהייתי בת 22, היתה לי אותה התופעה, עם חבר אחר וגם לקח לו המון זמן לגמור, והוא היה עם קונדום, ולכן התפתחה הבעייה שסיפרתי עליה זה עתה. אז גם הלכתי לרופאה שנתנה לי אגיסטן וזה עבר לי, ולא חזר להרבה זמן. מאז זה לא חזר, לא כתוצאה מיחסי מין עם קונדום ולא כתוצאה ממזג אויר, רק לאחרונה עם הבן זוג הנוכחי שגומר אחרי המון זמן. האם זו פיטריה רדומה? האם זו רגישות לחומר ממנו עשוי הקונדום? האם זו תופעה כמו שפשפת במפשעה שניגרמת ע"י שיפשוף בלתי פוסק. עלי לציין עוד שאין לי הפרשה מוגברת במיוחד, או עם ריח חשוד, הכל נורמלי, חוץ מהגרד, שהוא גם פנימי וגם חיצוני, וגם ברגע שאני מגרדת, הגירוי מתחזק. אודה על תשובת מומחה, או כל מי שיכול לעזור, זה ממש מטריד. איה המוטרדת

שלום, זו מסוג השאלות ש- עד שלא רואים לא יודעים. אשמח לעזור. בברכה, ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה