פחד ממחלות מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/09/2006 | 22:11 | מאת: ntale

היי אני נחשבת לבחורה בתולה עדיין לא היתה לי אף פעם קשר מיני ... אני נמצאת שכבוו בקשר ידידים ואין ביננו כלום חוץ מנשיקות, ידוע לי כי מחלת ה- adis לא ניתנת לעבור דרך הרוק אז אי פחד אני נמצאת בחרדה ובימים האלו אני חייבת לקבל חיסון הפיטיס B אך אני אידע אם אני יש לי את המחלה הזות? האם אפשר לקבל חיסון .... עזרו אני מאווד דואגת

שלום, על מחלות ניתן לדעת באמצעות בדיקות דם. ניתן לקרוא על כך באתר שלי הרשום כאן למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה