HPV - 4 שאלות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/08/2006 | 15:49 | מאת: מודאגת

לפני כשלושה חודשים קיימתי יחסי מין שלאחריהם גיליתי פצע בצואר הרחם. בבדיקה שעשיתי נמצא שיש לי את הוירוס HPV והומלץ לי לעשות טיפול בהקפאה. יש לי כמה שאלות שגם לאחר קריאה באתר שמסביר לא בדיוק הבנתי... 1. האם זהו אכן הטיפול המומלץ ביותר, ובעל הסיכויים הנמוכים ביותר לחזרה של התופעה? 2. הבנתי שלא ניתן לטפל בוירוס, האם הוא חולף מעצמו או שאשאר נשאית שלו לנצח? והאם הוא חולף האם יש דרך לבדוק את זה? 3. האם אני יכולה להדביק בחור שאיתו אני מקיימת יחסים? והאם קונדום מונע הדבקה? 4. מה משך זמן ההידבקות? האם ייתכן שנדבקתי לפני 3 שנים ורק עכשיו עלתה הבעיה? האם ייתכן שאחרי יום/יומיים כבר יווצר פצע מהוירוס? תודה מראש מודאגת

שלום אני מאד ממליץ לך לקרוא על הקונדילומה באתר שלי הרשום כאן למטה. הקפאה אינה הטיפול המומלץ וניתן לחסל את המחלה ושהנגיפים לא ישארו יותר בגוף. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה