תרבית זרע חיובית -- Ureaplasma urealiticum

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

31/07/2006 | 00:33 | מאת: מ

ד"ר שלום, מיזה כחצי שניה אני סובל מבעיות כאבי זריבה באזור המפשעה ובאיבר המין (לא בעת מתן שתן, בעיקר אחרי קיום יחסי מין) כמו כן כאבים מצידי הבטן התחתונה, גזים ולחץ באיזור החזה שתשחרר ע"י גיהוק ממושך וכאבים במיפרקי ירך (הרגשה של בלוטה נפוחה) שמוקרנים לאיזור הרגליים. (לדעתי כתוצאה ממגע מיני שהיה לי קצת קודם) כתוצאה מכך ביצעתי מספר בדיקות (די הרבה) להלן התוצאות ה"חיוביות": 1. בתוצאות בדיקת הזרע שלי התגלתה תרבית חיובית -- Ureaplasma urealiticum וכן אבץ נמוך. 2. בבדיקת שתן שעשיתי התקלו התוצאות הבאות: Mycoplasma/Ureaplasma ------------------------------ Result U.Urealytic. positive Specimen urine Test M.hominis.negative 3. בבדיקות מחלת הנשיקה CMV Ab IgG 32.2 IU/mL CMV Ab IgM negative EBV EBNA Ab IgG >200 (Pos:>22) AU/mL שאלות, 1. האם בתוצאות 1,2 מדובר באתו דבר קרי אותו זיהום/חיידק? ומזה בכלל Ureaplasma urealiticum? זאת מחלת מין? 2. קראתי קצת באינטרנט על ה Mycoplasma והיה כתוב שטפילים מסוג זה יכולים לפגוע בגוף באזורים כמו: בטן תחתונה, מפרקי הירך, דרכי השתן ודרכי הנשימה העליונים. כלומר כל התופעות שציינתי הופיעו אצלי, האם אני יכול להסיק מכך שזו הבעיה שאני סובל ממנה? ומהו בכלל הזיהום בזה? 3. אישתי ואני מנסים להיכנס להריון, האם זה יכול להפריע, או האם היא צריכה להיבדק בנושא? 4. מה המשמעות של אבץ נמוך בזרע? 5. האם אני צריך לדאוג מתוצאות החיוביות של ה CNV\EBV? תודה מראש, מ

שלום, רוב הסכויים שתלונותיך אינן קשורות לאוראופלסמה. יש לראות את כל תשובת הזרע לפני ההתייחסות לאבץ. כן יש לראות את כל תוצאות בדיקות הדם- בשני המקרים את הטופס המקורי. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

01/08/2006 | 12:44 | מאת: מ

היי ד"ר, ראשית תודה רבה. התוכל להתייחס לשאר השאלות? קרי, 1. האם בתוצאות הנ"ל מדובר באותו זיהום/חיידק? כלומר: ---------------- בדיקת שתן - Mycoplasma/Ureaplasma --> Result U.Urealytic. positive בדיקת זרע - Ureaplasma urealiticum ----------------------------- 2. האם רמות הנוגדנים שנמצאו תוצאות הבדיקה של ה CNV - EBV מעידות על מחלה נוכחית או על כך שהייתי חולה בעבר? כלומר, -------------------------------- CMV Ab IgG 32.2 IU/mL CMV Ab IgM negative EBV EBNA Ab IgG >200 (Pos:>22) AU/mL ----------------------------------------------------- תודה מראש, מ

שלום תרביות השתן והזרע מראות שנמצא שם האוראופלסמה. המשמעות הקלינית לא ברורה ועל כך יש לקרוא כתבות באתר שלי. בדיקות הנוגדנים מעידות על חשיפה לנגיפים בעבר. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה