עגבת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/07/2006 | 13:11 | מאת: צחי

שלום רב רציתי לדעת האם ממין אורלי האפשר להידבק בעגבת והאם החדרתי אצבעות לנרתיק של האשה וישר לאחר מכן אוננתי ונגעתי לעצמי באיבר מין האם מזה אפשר להידבק? אם חברתי עשתה תרמה דם (ובודקים שם גם עגבת) והיא נמצאה תקינה ובכל היה תקין זאת אומרת שגם לי אין עגבת . כי אם היה לה גם לי היה אמור להיות ? ושאלה , ישר לאחר מגע מין עם מישהו נגוע , ישר אז נדבקים בעגבת וכבר אז יכולים להדביק משהו אחר?

שלום, במין אוראלי אפשר להדבק בעגבת. בשאר הצורות שתארת נדיר עד לא. אם יש חשש מומלץ לעשות בדיקת דם פשוטה לעגבת. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה