לידה וגינאלית כשיש קונדילומות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/07/2006 | 22:33 | מאת: אבי

שלום רב, אנו בחודש התשיעי להריון ועברנו טיפול לייזר בקונדילומות אך לצערנו הרב הנגיף חזר. מכיוון שזו לידה ראשונה ואנו מאוד רוצים ללדת טבעי אנו עומדים בפני דילמה גדולה שהיא האם לעבור ניתוח קיסרי או האם לקחת את הסיכון שישנו בלידה טבעית. השאלה היא אם אין קונדילומות בנרתיק עדיין קיים הסיכוי שהעובר ידבק בנגיף? נודה לך על תשובתך בברכה

שלום אכן יש סכון של 1:1000 שהתינוק ידבק בקונדילומה במיתרי הקול. ניתן לקרוא על כך באתר שלי הרשום כאן למטה בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה