שוב כלמידיה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/07/2006 | 22:22 | מאת: לילה

שלום, ענית לי ואני שואלת שוב כי לא קיבלתי תשובה. עשיתי בדיקה לכל מחלות המין (יש מרפאה מיוחדת לכך במרכז) וליד כלמידיה היה כתוב חיובי והרופא שם נתן לי תרופות אך רק לשבוע - כיצד אוכל לקבל עוד כדורים כי קיבלתי רק לשבוע ולא לעשרה ימים? (יש צורך?) האם ניתן לדעת שזה עבר מבלי לבצע בדיקה חוזרת? כמו שאמרתי אין כרגע סימפטומים. האם יש בכלל צורך או שהכדורים מספיקים? תודה רבה לילה

26/07/2006 | 15:30 | מאת: mary

שלום לילה, אשמח לקבל מידע על המרכז לבדיקת מחלות מין שציינת שקיימת במרכז. אשמח למס' טלפון אם יש לך, או כתובת שאוכל לברר במודיעין. בנוסף אם ידוע לך- כמה זמן לוקח להגעת התשובות שם? והאם העלות מכוסה מהקופה או באופן פרטי?

27/07/2006 | 03:49 | מאת: CLICK

היי מרי יש מרפאה בלוינסקי זה של משרד הבריאות זה נמצא בתחנה מרכזית תא מספר טלפון שם 035373738הבדיקות שם הם חינם וניתן לגשת בעילום שם....מקום מצויין נבדתי שם וגם שלחתי לשם ידידה שלי שהייתה מודאגת לחינם(: בכל מקרה מקום טוב...עושים שם בדיקות שבמקום פרטי עולים מאות ואלפי שקלים חינם וזה של משרד הבריאות....

27/07/2006 | 22:16 | מאת: לילה

מרפאת לוינ סקי חפשי ב 144 זה דיסקרטי ובלי מעורבות הקופה תוצאות תוך 3 שבועות לילה טוב

שלום, לגבי הצורך בטיפול - מה שקובע בעיקר זה המצב הקליני כפי שמתגלה בבדיקה גופנית ע"י הרופא. לכן לא התוצאות חשובות כרגע אלא המצב הבריאותי. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה