הסרת פפילומה בענבל

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

19/12/2016 | 19:35 | מאת: יוסי

שלום.רופא אאג היבחן פפילומה בעינבל ורשם הפנייה להסרתה. רציתי לשאול מהן הטכניקות להסרה?האם ניתן גם בלייזר?האם הרדמה מקומית או כללית?האם ניתן לקבל חיסון נגד פפילומה לגבר

פפילומה בענבל זה ברוב המקרים לא קונדילומה ולא נגרם ע"י נגיף הפפילומה ולכן זה אינו בתחומי.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה