וירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/12/2016 | 15:12 | מאת: לינוי

שלום רב שימי לינוי(בדוי) אני בת 24 לפני כחודשיים ביצעתי בדיקת פאפ לאחר דימומים קשים,שלחו אותי לבצע גם ביופסיה ונתנו לי הפניה לאישפוז יום ללייזר צוואר הרחם(התור בינואר) בשום בדיקה לא הוסבר לי כראוי מה באמת יש לי. , מה החששות מה הטיפול וכו.. היום כשהלכתי לקחת את התוצאות נכנסתי לרופאה שאמרה שזה חשש לוירוס הפפילומה,ניסיתי לקבל מידע ללא הצלחה אז נכנסתי לקרוא על זה יותר באינטרנט והבנתי שזה נגרם מפעילות מינית מוגברת עם גברים שונים ,אציין שאני בזוגיות 5 שנים ואני מקיימת יחסי מין רק איתו כמובן אשמח להסבר יותר רחב מה הטיפול בעצם,איך אני אמורה לפעול עד לטיפול (מבחינת יחסי מין) האם זה מדבק? דרך מי אני שולחת את בן זוגי לבצע חיסון במידה וצריך... אשמח להסבר כי אני כבר מתוסכלת תודה רבה רבה מראש

מה התוצאה המדוייקת שקיבלת? בלעדי קשה להשיב לך.

03/01/2017 | 10:25 | מאת: לינוי

היי תודה על המענה לפי התוצאות פאפ היה רשום נגע שלילי אבל הרופאה אמרה שזה כנראה נגיף הפפילומה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה