שלפוחיות מוזרות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/07/2006 | 23:24 | מאת: אילנה

שלום רב, לפני שלושה שבועות בערך שכבתי עם בחור. בסוף האקט הוא אומר לי שבאמצע נפל לו הקונדום כנראה והוא גמר בפתח הנרתיק. הייתי יומיים לפני מחזור והוא אכן הגיע אבל זה לא מה שהדאיג ומדאיג אותי עכשיו. בחושך לא שמתי לב, אבל כשפתחתנו את האור ראיתי שהעור של האיבר שלו משופשף נורא ויש מן פצע לא מדמם אבל ורוד כזה כאילו גלד חדש, וכל העור גם של האשכים היה יבש בצורה מטורפת, נראה כמו אדמה חרבה עם מליון קווים ומרגיש קשה כזה. הוא טוען שהוא מאונן יותר מידי וכל מיני סיפורים, אבל אני ממש נבהלתי. הלכתי מיד לגניקולוג, אבל עוד לא היה משהו כנראה, רק קצת הפרשות והוא נתן לי משחה טבעקוטן לפטריות או זיהום בנרתיק. אחרי שבוע בדקתי את האיזור, ואני רואה משני צידי הפתח ומשני צידי הדגדן, מעין שלפוחיות שקופות לבנות, כמו בועות שטוחות כאלה. זה קצת מגרד לא יותר ממקודם אבל זה בעיקר נראה מפחיד. מה זה?? הגניקולוג נתן לי בדיקות דם לעשות ל4-5 מחלות מין סטנדרטיות. האם לחזור אליו שיראה את זה? האם יש מחלת מין מסויימת שצריך לבדוק לפי התיאור הזה? אני מודה לך מאד על כל עזרה. אני ממש מבוהלת.

שלום, אכן ללא בדיקה כולל קולפוסקופיה לא ניתן לאבחן. זה יכול להיות הרפס, מולוסקום, קונדילומה ועוד. ראוי להיבדק בהקדם לפני שהתופעה נעלמת. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה