פוסט התפרצות הרפס גנטלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/08/2016 | 11:27 | מאת: אנונימי37

שלום, יש לי הרפס גנטלי שמתפרץ כפעמיים בשנה בצורת שלפוחיות נפוחות ונעלם כשבוע לאחר מכן. בהתפרצות האחרונה מיד כשזהיתי סימנים לכך נטלתי כדורים שרופא עור רשם לי לטיפול לחמישה ימים (אציקלוביר 400). היתה השפעה ובסיום הכדורים היו עוד מעט סימנים לשלפוחיות וגלד, אז המתנתי להעלמותם. מאז עברו מעל כשבועיים ואני שם לב שישנן עוד שיירים לשלפוחיות - מעין עיגולים קטנים - כמו שלפוחית, אך חסרות נפח, על איבר המין. האם משמעות הדבר שההרפס עוד פעיל? אם כן - האם כדאי להמשיך לנטול את הכדורים? והאם זה עוד בשלב סיכון של הדבקה, או שניתן לקיים יחסים? תודה על העזרה.

ההדבקה היא גם כשאין שלפוחיות, כי הוירוס נותר בגוף לכל החיים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה