הרפס גניטלי בהריון. המלצה להמשך טיפול

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/07/2016 | 13:58 | מאת: דני

שלום, נדבקתי לראשונה בהרפס גניטלי לפני כ-4 שנים. בשנה האחרונה היו לי התפרצויות רבות (לפחות פעם אחת בחודש). כעת, אני בהריון ראשון בשבוע 9 וכבר עם התקף שלישי בהריון (סיימתי לקחת לפני 3 ימים זובירקס ושוב הופיע נגע חדש במקום אחר). שאלתי-להמשיך לטפל כרגיל, כלומר זובירקס 3 פעמים ביום ל-5 ימים בכל התקף או כדור זובירקס כל יום מעכשיו (שבוע 9) ועד הלידה ? האם היה לי מותר לקחת זובירקס כבר בשבוע 6 ? תיתכן פגיעה בעובר ? האם מותר ולטרקס בהריון ? תודה מראש על תשובתך

הטיפול מותר בהריון.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה