כלמידיה- טיפול באריתרו-טבע

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/06/2016 | 21:24 | מאת: stav

לפניי כחודש התאשפזתי עקב כאבי בטן תחתונה בצד ימין, לאחר בירורים הסתבר שמדובר בכלמידיה. נאמר לי לקחת אוגמנטין 750 יחד עם דוקסילין. לקחתי את האוגמנטין בלבד משום שהדוקסילין גרם לי לשלשולים וכאבי בטן, יש לציין שאני שוקלת 50 ק"ג לגובה 1.72 . חזרתי אל רופאת הנשים ואמרתי לה שלא לקחתי את הדוקסילין והיא נתנה לי אריתרו טבע פעמיים ביום ל10 ימים. שאלתי היא האם הטיפול מתאים,אפקטיבי? האם יש טיפול טוב יותר? אולי לנסות לקחת שוב את הדוקסילין? תודה מראש..

ישנה בעיה משפטית להשיב לך תשובה אישית בענין אנטיביוטיקה. ניתן לקרוא על כך בכתבות שונות כולל באתר שלי.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה