איידס בשריטה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/05/2016 | 11:46 | מאת: אודי

שלום רב נמצא בחופשה בתאילנד. קיבלתי שריטה ממש קלילה מתושב העיר (נהג מונית ) לא ראיתי שום סימן של גם לא ממני או ממנו. בכל מקרה פרט לסימן אדום קטנטן אצלי האצבע במקום השריטה נקודה אדומה קטנה (פחות ממילימטר ) האם יש פה פוטנציאל להדבקה באיידס? לא היה דם ממנו או ממני בברכה

לשיקולך.

24/05/2016 | 19:01 | מאת: אודי

לא כלכך מבין את התשובה. האם ישנה האפשרות בשריטה/צביטה או בדומה לכך? בברכה,

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה