הצילו - הרפס בפנים מתחת לפה ובלחיים שלא עובר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/03/2016 | 08:46 | מאת: מודאג

היי אני לא מזמן עשיתי טעות שאני משלם עליה. שוקל לסיים הכל הייתי בחור יפה תואר. קיימתי יחסים עם בחורה שהכרתי. שמאוד פעילה מינית עשינו את זה עם קונדום. עד כאן בכל סבבה קמתי יומיים אחרי עם פריחה בפנים. רצתי לרופאה. אמרה הרפס. תוך שבוע יעבור. + רשמה לי כורים. עבר שבוע כל הפנים שלי נראות כמו אחרי מלחמה. אני שוקל לסיים הכל. חיי לא חיים אין תקווה. please help . אני מטופל acylovir או משהו כזה עם משחה פוסידין. מה עושים.? מתבייש מעצמי. כל היום עם דמעות. מב עושים?

ניגשים לרופא. אין לך מה לעשות ענין ממחלה שיש אותה לכ 90% מהאוכלוסיה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה