חברה שלי נידבקה?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/07/2006 | 21:53 | מאת: חברה שלי נידבקה?

שלום רב אם היה לי חשש למחלת מין כגון כלמידיה והייתה לי צריבה (ללא הפרשות) לא בטוח שהיה לי כלמידיה וקיבלתי טיפול , אבל חברה שלי לא קיבלה טיפול אז אם באמת היה לי והדבקתי אותה בזמנו , אז אם באמת היא הייתה מודבקת במחלת מין כלמידיה , הייתי צריך להרגיש שוב את אותם סיפטומים של צריבה כמו שהיה לי בזמנו נכון ? אם היא כבר חודשיים מבצעת בי מין אוראלי ואין לי שום צריבה בשתן , והבדיקת שתו הכללית לא מראה שום ליקוציטים והיא תקינה אז כנראה שלא היה לי כלמידיה ולא הידבקתי אותה ? נכון ? כי אם הייתי מדביק אותה , היו אמורים להיות לי כאבי חזקים בעת השתנה , כמו שהיה לי פעם כאשר טיפלו בי נכון ?? תודה רבה

10/07/2006 | 22:22 | מאת: DANIEL

לך להבדק בנאדם יש מרפאות שנותנות את זה חינם.....מרפאת לוינסקי נותנת חינם זה של משרד הבריאות 03-5373738 תלכו להבדק יחד ביי

שלום אתם בעצם שואלים מה הסימנים של כלמידיה והאמת היא שהם מגוונים ולכן התשובות לשאלות שלכם הם גם כן וגם לא. הכל מתאים. אנא קראו על כלמידיה כאן וכן באתר שלי הרשום כאן למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה