פצע מוגלתי באיבר המין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/04/2015 | 00:24 | מאת: אנונימי

אני לא ממש יודע למי לפנות אז אני מנסה את מזלי גם פה לפני כשבוע הופיע לי חצקון על איבר המין. יש לציין כי נבדקתי מי כן אצל רופא עור ומין עקב בלוטות לבנות באיבר והאבחון יצא תקין. בטיפשות החלטתי להתעסק עם אותו פצע, וכעת האיזור שלי נפוח מאוד וכואב. יש לציין כי ירד משם דם. פוצצתי את הפצע כמה וכמה פעמים. בנוסף, משהו שכנראה נלווה לאירוע, מעל האיבר ממש בצמוד אליו יש לי כאב ממוקד וחזק של משהו שמרגיש כמו גיד קטן כאשר אני נוגע בו והוא התחיל לכאוב רק אחרי ובזמן הופעת הפצע. יש לציין כי יש לי חברה, נקייה ממחלות, כך גם אני, בשבוע האחרון קיימנו יחסי מין ללא קונדום והיא הייתה במחזור ( אני מוסיף את המידע הזה במידה והוא יכול לתרום לאבחון) אני באמת חייב עזרה, אני בפאניקה והמצב לא נעים. לקבוע תור לרופא זה דבר מאוד מסובך כיוון שאני חייל. תודה רבה ואשמח לתשובה!

ניתן להשיב אחרי בדיקה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה